+Follow
Dashboard
Beutiful Life

how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam

Monday, 31 December 2012
Selamat Tahun Baru 2013 @ 10:03 pm
0 talkative person(s)
Assalammualaikum :) 
Selamat Pagi.
Bella agak ceria sikit hari nie excited maybe ? .Hehehe..
Al maklumlah kan tahun baru .Kalau boleh semua nak baru-baru.Ahaks ! AMBOI . AMBOI. 
Sedang bella dok sebuk on line twitter, Fesbuk semalam ramai betul depa-depa semua update pasai tahun baru kan ? ada yang nak gi function la ramai duk berkumpul kat danga bay . Kalau kat tempat bella Johor nie Danga Bay laa tempat yang famesss nak count down.


Semua semangat nak kira reramai. Bunga api pon dah ready nak meletup letup dah.
Bella langsung tak excited nak count down semalam. Mana tak nya semalam first time masuk kerja memang terlalu letih yang teramat sangat. Balik rumah pukul 10 malam kelaparan. Nak makan nasi terlalu berat pulak sebab dah malam kan . Bella tak biasa mkn lewat2 malam. Balik keluar kan maggie baru kuali da panas mama datang dapur cakap "kak lapar makan nasi jgn makan maggie tak bagus makan malam2" aduh !!! Maaa kak billa dah lapar sangat dah nie tahap kebulur tau bagi lah kak billa makan maggie alas perut jea..Nak tak nak bella buat air milo makan dgn roti itu pon dah senak sangat dah perut kenyang. Lepas makan cuci muka siap kan diri capai bantal set jam tarik selimut tidur ! yeahh..dengan tidak semena-mena terus terlentuk tpi sempat jugak mesej2 dengan My dear Prince >_< . Tak terfikir langsung nak tgk bunga api pukul 12.


Tup tup bella tersedar dalam pukul 3. 15 pagi sebab siapa entah kacau bella main call2 pulak dia. Tengok2 jea ada 10 mesej orang bagi. Ini taksilap lagi mmg wish tahun baru lah nie. HAHAHA..time tu jagak lah bella reply mesej2 mereka walau pun diorang semua send ada yg pukul 12 tepat ,pukul 1,30 lah..tapi yang palaing awal is My dear Prince bella hantar pkul 11.59..uhuhuhuhu..>_< time pukul 3 pagi jugak bella reply semua mesej mereka..walaupun tengah mamai lahkata nya ..hahaha ..apa2 pon Selamat Tahun Baru 2013 bella ucapkan kepada pembaca blog MawarMerah semoga semua azam dan impian korang semua tercapai . Okelah sampai disini saja talk talk kita bella nak sambung kerja . :) Oupss kerja bella mmg boleh on9 bila2 masa kalau tak ada customer datang baik tak boss bella ..Untung weyy ..Hahahaha..tu sebab bella boleh sempat update blog nie .

RoseMerah : Salam




❤ older posts / / newer posts ❤