+Follow
Dashboard
Beutiful Life

how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam

Tuesday, 11 December 2012
Love it ! @ 6:16 pm
0 talkative person(s)
Yes >Assalammualaikum pembuka bicara < ceyh ! lagi entry pada pagi yg indah ini. Kali ini bukan nak kongsi tentang LOVE . LOVE . LOVE .Tapi nak kongsi kan pada u olls yg bella dah bebas daripada kuarentin daripada makan jajan, sos,makanan yg masam like ASAM ,urmm gula-gula, n whtsoever lagi lah. Before SPM bella diharamkan oleh mama bella untuk makan makanan tersebut ! okeh fine ..terima je lah apa pun. BUT at the back curi2 jugak makan. Hehehehehe..Nak makan TOMYAM pon "CANNOT ! " ishh ..faberet tuuu ..lomah betui den -_-


yg ini lagi tak boleh =X

Hurmm sejak2 mkanan2 nie smua diharamkan utk bella makan . Apa yg boleh di mkan is sayur lah ikan lah. ayam pon sekali sekala. So berita baik for me and my famliy too is now i'm very love to eat vegeterian. Yarh!! good news.Before that i'm very hate to eat vegetable !  now bole makan mcam gitu je. percaya tak..tanpa makan pakai nasi pon bole telan sayurtu.Dulu2 kena paksa berkali-kali baru makan tu pon dalam hati mengeluh gilerrr..apalagi telan tutup hidung aa..


Segala macam sayur bella boleh makan dah sekarang tak memilih lagi macam dulu.and tak kena bebel lagi dengan mama paksa suruh makan sayur.BUT ! ada dua tiga yg masih tak berminat nak makan is tauge batang sayur ..hehehe..itu je laa..ok lah kan daripada tak makan sayur terus kan ? So bella dah ada improvement daraipada tak makan sayur NOW dah boleh makan sayur. So what about u olls ???
 must have improvement jugak taw.The important things is jaga diet anda untuk kesihatan badan di masa hadapan supaya dipermudah kan segala urusan pekerjaan dan ibadah seharian . 

RoseMerah :Wasalam :D

❤ older posts / / newer posts ❤