+Follow
Dashboard
Beutiful Life

how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam

Wednesday, 31 October 2012
Just for you :) @ 12:02 am
0 talkative person(s)
Salam , adik-adik PRS akak semua.Dah lama akak tak jumpa dengan adik-adik PRS akak nie terasa rindu yg amat dalam saat kita sama-sama bertugas dekat bilik kaunseling. Akak rindu sangat-sangat ! dengan telatah korang semua yang bermaca-macam kerenahnya...Al-maklum segan nak ngaku tp korang mesti dah tahu kn ? dah lama akk tak jengguk naik kt bilik PURPLE kita tu utk sama-sama bertugas dgn korang semua kan ? Rasanye sejak dari bdk f5 nk dkt2 trial xsilap akk da mula xdpt nk bertugas mcm biasa..nk bgi reason tp alah mesti korang dah agk reason yg sme je.......ada clss tmbahan n no time kn ? tapi kn korang IN FACT ,,itu lah dia kite org..mmg tak boleh lari drpada kelas2 tu semua..mana nak kejar class tambahan dkt skolah lagi,mana nk kjar tusyen dkt luar lagi kan. Tak pe bila korang da ade di tempat kami korang akn rasa kesempitan waktu mengejar masa yg cepat nohh berlari.So akk nk mohon bebanyak maaf exspecially PRS form 4 and form 3.Tak wajar bagi akak melepaskan tanggungjawab akak and tugas akak yg sepatutnya bertugas sama2 turun padang dgn korang semua.Akak-akak sebagai senior yg paling tua rasa serba salah dgn cikgu2 and korang semua kerana kamilah yg patut mbuat sesuatu kenangan yg bole kami tinggalkan untuk korang and cikgu2 ingat kami. Hakikatnya PRS2 form4 n form 3 lah yg lagi senior daripada akk kalau nk di ikutkan daripada akk yg baru setahu beberapa bulan bln je berkhidmat utk bilik kaunseling..Akk nak ucapkan TERIMA KASIH sangat2 dekat korang semua kerana banyak mbantu , memberi semangat dekat akak and banyak mengajar akk new things . Akk dapat merasakan sesuatu dalam diri adik-adik PRS akk.. Jom imbas balik gambar2 kita..>>>>>>>
Kenangan yg paling2 akk xkn lupa kan dgn korang n cikgu2 time akk kne tengking dgn Cikgu Wan pada majlis hari lahir cikgu saleha xsilap laa..Masa tu akak jadi MC..time tu korang lah semangat akk.Lepas kene mara korang lah yg menenangkan akak.Masa tu akak terus rasa rendah diri, and rasa tiada keyakinan diri lagi.Sebab akak dah cuba buat yg terbaik masa tu.dgn rase gemuruh nye lagi kne ckp dpn VIP and cikgu2.Masa tu akk rasa menggigil je kne mara dgn cikgu.Sampai akk xlalu nak makan..Nak bertentang mata dengan cikgu sampai tkut.>akak tunduk balik<...ahahaha..kenagan2..samapai lah bdk laki pegi solat jumaat Cikgu Kula panggil akk secara personal..time tulah akk menangis esak-esak..rasa mcm cikgu lah yg fhm akk..ahahaha..tgh sedih kn..ahaaa..>_< Akk menangis dgn penuh rasa bersalah sebab cikgu beri kepercayaan dkt yg akk bole lakukan tugas tuk jadi MC yg baik..tapi hari itu akk tak buat dgn sebaik2 nye.Kesalahnnya kecil hanya kerana 2,3,4 org VIP tak dpt hadir kn diri pd majlis tu je .akak dah gabra tak tahu nk mula dgn yg mne dulu.hahah..(sorry pjg sikit tu sbb akk tulis dkt blog) :) Konklusinya,,cikgu2 juga banyak memberikan akk motivasi tuk diri supaya lbih yakin.Daripada benda yg akk tak tahu jadi tahu.Daripada akk takut nk ckp dikhalayak ramai,skg akk dah biasa berckap dikhalayak.semua tu datang nye daripada anda sekalian. Hurrr...kenangan akn tetap jadi kenangan life kena terus kan . Korang mesti tertanye2 kn ape motif akk buat cenggini segala..kan ?tulis panjang lelebar mcm esei BM ahahaha..xde laa saje nk tgur2 korang..Dah lame tak kumpul ramai-ramai sembang same2 , bergurau sama2,..Selalu akk dapat tgk korang dari jauh je..istimewanya bju seragam kite pling mnonjol dkt skolah nmpak kelibat ouh dah tawu tu bdk PRS kan.Kalau jumpa pon just senyum2 n dpt tegur sekejap je.Tak puas rasanya. Tu lah akk ingat hari khamis nie akk, kak fatin,kak mimi,n kak farhana nk stay petang msuk bilik kaunseling jumpe cikgu2 n mintak restu skali..akk nk jumpe korang jgk sbnarnye if korang free yurk stay hari khamis reramai.And satu lagi rasa korang pon da thu lame ade adik PRS prcubaan yg bru join PRS kn. Akk ingat nk jumpa sekali bdk2 nie .. akk nk talk skit2 je klau orang ade lagi meriah yurk aa..kita bagi dia tunjuk ajar supaya mereka semua diterima jadi PRS trus.Alaa macam kak Zuriah dlu talk dkt akk mse akk percubaan lagi kann..jumpa korang hari KHAMIS yarhh !..(esok)
INGAT KU DALAM DOA MU..

❤ older posts / / newer posts ❤