+Follow
Dashboard
Beutiful Life

how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam

Wednesday, 10 October 2012
Hye Dear Blog @ 12:45 am
0 talkative person(s)
Assalammualaikum..nothing to say for to day . Nothing to story berjela for today . But i want to talk about my self . HUrmm ? Nothing exciting..Biasa lah kan saat akhir nie semua SPM candidate bertungkus lumus cari soalan trial dari negeri2 lain. Like me too. So result trial hari tu not bad . Alhamdulilah , bersyukur sangat2 I got 2A's x lah oke mana pon berbanding u Alls kan. ?tp bak kata my motivator apa shje keputusan yg kita dapat kita harus mengucap syukur baik atau tidak ,,bcoz of . Yang baik datang nye dari dia . dan buruk datang dari kita .So how subjek yg lain hurmm alhamdulillah semua kreadit.. tp bile nk beritahu satu markah satu subjek ni amat lah berat nk beritahu kat org . Perasaan malu ado , sedih ado , benci pon ado semua ado lah . HAHAHAHA . Beritahu subjek je lah yerr . SEJARAH . Kenapa dgn sejarah nie ?? hurmm..sejarah ke harus di persalah kn ..Ke kita yg sendiri yang dah set kan dekat mind kita . ta suka sej la. sej membosankan la.BLA BLA BLA~..Tapi kenapa bangsa lain n orang lain bole dapat A dalam sej ?? WHY ? WHY ? Why not me ? Ishhh..tapi yg penting sej tu memang -_- (blurrr) Sekarang cuma menati dan menati tarikh untuk menghadapi peperangan yg sangat2 menakut kn GILERRR berbanding PMR N UPSR .. tu sbb PMR n UPSR di bubarkn ..hehehe.. sebab xtkut sgt ..hehehe (cakap besar). oke dear BLogger yang akan berperang tarikh keramat dlm hidup korangs pada 5/11/2012 ini siap kan diri anda dari segi fizikal, mental,n rohani.Study smart , terus kan berdoa ,Solat 5 waktu jgn tinggal(wajib tu),n bila ada kelapangan buat lah solat2 sunnat ye, n berdoa > GUD LUCK my Batch 1995 . tak lupa juga my Prince .I Always love U .(sempat lagi selit) hehehe . Wassalam >>>>

❤ older posts / / newer posts ❤