+Follow
Dashboard
Beutiful Life

how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam

Wednesday, 28 September 2011
Sister2 Bila Last Raya : D Winkk ! Winkk ! @ 6:24 pm
0 talkative person(s)
Assalammualaikum !!!!!!  eheee~
Mengucap salam adalah sunat, menjawab salam adalah WAJIB !!
 Ha ! ape lagi cpt laa jwb..:)
Hari nie rse sgt bersemangat nak berstory2 ..uhuuu~
coz todaysayacutisekolah ! yieepieee..adehhh! ptutnyer diberi cuti kne study hard
exam akhir thun da dkt..kan?kan? 
tp xpelah lps kiter story2 nie kiter bljr eyhh (!)..bkn salu update blog nie..
Atien , Marina(abg alfy syg) ,Nenek billah , huda ,Fana ,iema , Akma(yg gembeng) jgn lupe bkk bku,,jgn asyik bkk bku resepi : P
Kejam celik,,kejam celik,,da last raya hope sgt thun dpn kiter dpt lagi jumpe puasa dan raya..
:_(
Semalam best sgt last skola before last exam 2 weeks lagi,,Ade pesta kuih raye syok laa seyh!
tp rse mual ble tgk bnyak sgt mcm2 jnis kuih raye ade,,sister aq sume nk termuntah bnyak sgt kott dorang makan,,ahahaa~
yg nie lagi best aq n marina mmpunyai hajat yg sme,,ahahaha~ Marina aq xbule nk taip dah nie..
asyik teringat yg tuttt jerr!!
mse brebut nk msuk bilik air, tarik2 bju lah pdahal kt bilik air xramai pon4org jer kott..
eishh! klw ade camera lah that time mmg aq nk rakam jer mcm mne lucu nyer kiter..kah 100x !
So sweet ! kiter xnmpak mcm student form 4 tp student primary school ..
xpe lah kiter jdi kn kenangan keyh kw simpan tw kenangan kiter thun dpn da xjmpe lagi ngn sisiter2..kw gedik sgt nk PINDAH jauh2 !! 
BTW happy main sembur2 air yesterday ngn korang2..jgn ade yg mara mne yg kne sembur tue tw2..kn smlm nk happy 2 jerr..lps nie da xbule nk main2 lagi,exam da dkt..kiter siyezz lak eyh !
let pict time SISTER-SISTER!! ...........













http://indahnyamawarbella.blogspot.com/


❤ older posts / / newer posts ❤